30 رشته صنايع دستي استاندارد مي شود

مديرکل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: جدول برنامه هاي اداره کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي براي سال آينده تنظيم و دستورالعمل آن ها به معاونت هاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي کل کشور ارسال شده است.

يحيي رحمتي ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي در طول سال آتي رسيدگي به وضعيت رشته هاي صنايع دستي را به صورت جدي در برنامه هاي خود قرار داده است.

وي با اشاره به اينکه يکي از وظايف مهم در مورد رشته هاي مختلف صنايع دستي حفظ وضعيت موجود اين رشته ها است، اظهار داشت: تلاش براي ثبات وضعيت صنايع دستي و هنرهاي سنتي در موضوع اصلي استاندارد سازي خواهد بود.

مدير کل حفظ و احياء اين معاونت تصريح کرد: استاندارد سازي رشته هاي صنايع دستي تمامي مراحل توليد محصولات صنايع دستي را در بر مي گيرد.

رحمتي با بيان اينکه استانداردسازي مراحل توليد از مرحله تهيه مواد اوليه تا محصول نهايي شده را در بر مي گيرد، گفت: تنها با استانداردسازي تمامي مراحل توليد رشته هاي مختلف صنايع دستي مي توان به يک ثبات و دستورالعمل کلي در مورد اين رشته ها دست يافت.

وي در ادامه اظهار داشت: با توجه به اهميت اين موضوع در توليد محصولات صنايع دستي براي سال آينده استانداردسازي در 30 رشته را پيگيري مي کنيم.

مديرکل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي استانداردسازي اين تعداد از رشته هاي صنايع دستي را بر مبناي 30 استان کشور دانست و تأکيد کرد: هر استان حداقل در يک رشته بايد در سال آينده موضوع استانداردسازي را دنبال کند.

يحيي رحمتي افزود: البته بعضي از رشته ها چون انواع زيراندازها در بسياري از استان ها عموميت دارند که به طور حتم استانداردسازي در يکي از استان هاي مشترک انجام شده و براي مابقي استان ها نيز مورد استفاده قرار مي گيرد.

وي خاطرنشان کرد: استان هاي سراسر کشور بايد با مؤسسات استاندارد استان خود در ارتباط بوده و استاندارد سازي رشته ها را بر مبناي معيارهاي موجود اين مراکز انجام دهند.111/

انتهای پیام/

کد خبر 1387122215